2016. augusztus 2., kedd

VIVA NATURA BÚZAFŰ POR 150G - Jelenlegi ára: 1 096 Ft

Tiszta természet: 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől. Friss zöldség, gyümölcs hiányában fogyasszuk azok szárított változatát!
Őseink tavasszal, nyáron szorgalmasan gyűjtögették az értékes növényeket, majd megszárították őket, s így télidőben is fogyaszthatták az értékes táplálék- és gyógynövényeket. A kíméletes szárítás során a víz elpárolog és koncentráltan visszamaradnak az értékes hatóanyagok. Mivel a szárítmány biológiailag aktív, őrzi értékes beltartalmát, ezért ÉLŐ SZÁRÍTMÁNY-nak nevezzük. Korunkban Oláh Andor hívta fel erre az ősi hagyományra a figyelmet, hiszen ezzel a módszerrel egyszerűen juthatunk tiszta növényi táplálékhoz.
A legjobb a friss gyümölcs és zöldség, de a mi éghajlatunkon csak idény szerint juthatunk hozzá ehhez-ahhoz. Élő szárítmányként viszont az év minden napján f ogyaszthatjuk.
Nyomokban rozskorpát, zabfüvet, zeller gyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót tartalmazhat. Összetétel: búzafű por Tiszta természet: 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.
A friss gabonafű többek között a következő enzimeket tartalmazza:
proteázok - elősegítik a fehérjék emésztését
citokróm-oxidáz - antioxidáns, a sejtlégzés elengedhetetlen eleme
amiláz - elősegíti a keményítő emésztését
lipáz - zsírbontó enzim
fikocianin - segíti a vérképzést
transzhidrogenáz - segít a szívizomzatnak
SDO (szuper-oxid-dimutáz) - valamennyi sejtben megtalálható, fékezi a sejtöregedést, szabad gyökfogó
melatonin - ez a hormon az összes életfolyamatról "gondoskodik". Fiatalító hatása az általa kedvezően befolyásolt folyamatok - főleg az immunrendszer erősítésének - következménye.

Jelenlegi ára: 1 096 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . VIVA NATURA BÚZAFŰ POR 150G - Jelenlegi ára: 1 096 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése