2016. szeptember 1., csütörtök

Ferrari Brut minőségi pezsgő - Jelenlegi ára: 9 000 Ft


Ferrari Brut minőségi pezsgő
Eladó díszdobozos, 0, 75 l-es Ferrari Brut minőségi, exkluzív pezsgő
Ferrari Brut Pezsgő 0. 75:  Több mint egy évszázaddal ezelőtt, 1902-ben Giulio Ferrari erőfeszítéseinek köszönhetően indult meg a termelése. Franciaországi tanulmányai befejeztével Ferrari visszatért az olaszországi Trentinoba, ahol Chardonnay-t ültetett, melyre eddig nem volt példa. Ferrari jó úton haladt, 1906-ban már díjakat kapott és a legismertebb pezsgő lett egész Olaszországban.
1952-ben, mivel nem voltak utódai, barátjára, Bruno Lunellira bízta üzletét. Mára a harmadik generációs Lunelli család tarja kezében a világszínvonalú örökséget.  
A Ferrari Brut hagyományosan, „ metodo classico”, készül, kiegészítve a „ likőr d’ expedíciós” (egy kis adag cukor) és egy máig szigorúan őrzött titkos eljárással.
Végeredményként csodálatos sz almasárga színű, friss, kifinomult, gyümölcsös illatú, vibráló pezsgőt kapunk, mely tökéletesen szolgál aperitifként, de kínálhatjuk könnyű ételek, halak és tengergyümölcsei mellé.
Különleges társ a vacsorához azoknak, akik nem egyszerűen főznek, hanem alkotnak, nem pusztán esznek, hanem az ízek világának felfedezői, nem csupán isznak, hanem élvezik a zamatokat. Kizárólag Chardonnay-szőlőből komponált, éttermeink vendégeinek ajánlva, hogy fokozza a vacsora örömét. Vagy egyszerűen az élet örömét.
Szőlőfajta: szeptember elején, kizárólag kézzel szedett Chardonnay
Termőterület: Trento tartomány különféle települései az Adige folyó völgyében, a Cembra völgyben és a Tóvidék völgyében, 300-700 m tengerszint feletti magasságban, délkeleti vagy délnyugati fekvésű lejtőkön


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 18:18 . Ferrari Brut minőségi pezsgő - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése