2017. január 13., péntek

Öko tisztítószer csomag kicsi + ajándék VIXI szivacs - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

A csomag tartalma:
Aktív oxigénes fehérítő (folttisztító só) 500 g (Mosómami)
Citromsav 500 g (Mosómami)
Mosószóda (nátrium-karbonát) 1000 g (Mosómami)
Szódabikarbóna (Nátrium-hidrogénkarbonát) 500 g (Mosómami)
Aktív oxigénes fehérítő (folttisztító só) 500 g (Mosómami)
Öko fehér igenis van!
A nátrium perkarbonát nagyszerű anyag-ugyan nem szedhető a fáról, de a vízben való lebomlását illetően rosszat nem mondhatunk. Ráadásul nagyon kevés szükséges belőle mind áztatás mind pedig mosódióval történő mosás esetén. Titka, hogy legalább 40 fokon kell használni és érdemes melegvízben feloldani mielőtt a gépbe teszi a diók mellé.
Amennyiben 5 l melegvíz és 1 teáskanál aktív oxigénes fehérítő keverékében előáztatja a ruhákat, a mosódiós mosási ciklusnál nem is szükséges további adagot használni, hogy a ruhák fehérek maradjanak.
További tipp fehér ruhákhoz: mosás előtt gondosan válogassa szét ruhaneműit színek/minták szerint!
Citromsav 500 g (Mosómami)
A vízkő ellen!
Gazdaságos és igazán hatékony tisztítószer a vízkő,  rozsda, -és egyéb gyakori fürdőszobai szennyeződések ellen.
Használata: Tegye szórófejes flakonba a citromsavas oldatot (1 liter vízhez 1 teáskanál citromsav) és permetezze a kívánt felületre: zuhanykabin, szaniterek, stb. Makacs vízkő ellen töményen vesse be-vízzel készített pasztát vigyen fel szivaccsal a felületre- és hagyja állni pár percig, majd öblítse!
Mosásnál használva segít fehéren tartani a ruhákat és megelőzi a vízkő kialakulását, tisztítja a dobot. 1 teáskanállal érdemes alkalmanként adagolni.
Mosószóda (nátrium-karbonát) 1000 g (Mosómami)
Solvay féle mosószóda
Bízzon a minőségben!  Cégünk kizárólag Solvay féle mosószódát kínál, mely 100% nátrium karbonát, nem csomósodik, kiadós, tudja, amit kell.
Kiváltható vele a mosópor részben (1/3 rész mosópor 2/3 rész mosószóda) vagy egészben, illetve remekül bevált áztató konyharuhák, nagyon koszos zoknik, stb. esetében.  Mosódió mellé adva javítja annak hatékonyságát.
Felmosáshoz, konyhai felületek lemosásához is használható. Mosásnál úgy tapasztaltuk, hogy hatékonyabb, ha már kissé pépesítve tesszük az adagoló rekeszbe.
Szódabikarbóna (Nátrium-hidrogénkarbonát) 500 g (Mosómami)
Szagtalanít, fehérít!
Fehérítő és szagtalanító hatású szer, mely napjainkban reneszánszát éli. Például a besárgult, dohos függönyöket előáztathatja 5 l meleg víz és 2 ek. szódabikarbóna keverékében.
Hűtőt tisztíthat, cipőt szagtalaníthat vele. Súrolószerként a kádat, mosdót takaríthatja.

Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése