2017. január 4., szerda

Vakáció gyűjtemény díszdobozban 5DVD - Jelenlegi ára: 6 289 Ft

Vakáció gyűjtemény 5DVD
1. Vakáció (2015):
ÖVEKET BEKAPCSOLNI, EZ NEM SEMMI UTAZÁS LESZ!  
A Griswold-família következő generációja újabb elátkozott, de elképesztően vicces családi kalandra indul. Apja nyomdokaiba lépve a felnőtt Rusty Griswold (Ed Helms a Másnaposok-trilógiából) egy fél országot átívelő családi vakációval lepi meg feleségét (Christina Applegate a Ron Burgundy-filmekből) és két fiát, melynek célja Walley World, Amerika „ kedvenc családi élményparkja”. Ugyan mi baj lehet útközben?  
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (Mono 5. 1), cseh (DD 5. 1)
Felirat: magyar, angol (halláskárosultaknak), arab, cseh, héber, portugál, román
Képarány: 16: 9
Játékidő: 95 perc
Extrák: Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel
2. Családi vakáció:
A Griswold família egész évben a nyári vakációra készült. Chicagótól Kaliforniáig tartó útjukat pontról pontra megtervezték. Mindennel számoltak, kivéve párszáz bosszantó apróságot. A Családi vakáció milliók kedvencévé vált, nagyrészt Chevy Chase emlékezetes játékának köszönhetően. Chase a családfőnek teljesen alkalmatlan, ámde jó szándékú Clark Griswold bőrébe bújik, aki családjával együtt szinte vonzza a bajt. Elveszítik az összes pénzüket, az új kocsi lerobban, ráadásnak Eddie bácsi (Randy Quaid) a nyakukba varrja a kiállhatatlan Edna nénit (Imogene Coca). És ha ez még nem lenne elég, egy vörös Ferrari és a benne ülő rejtélyes szőke bombázó folyton folyvást eltereli Clark figyelmét az útról. Tartson velünk egy könnyed kiruccanásra: a Családi vakáció „ fergetegesen vicces” (Janet Maslin, The New York Times) szórakozást kínál!  
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (Mono 1. 0)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 16: 9
Játékidő: 93 perc
Extrák: Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel
3. Európai vakáció:
Mikor legutóbb a Griswald família a nyakába vette a világot, nézők seregei tartottak velük – és könnyesre nevették magukat. A Családi vakáció fergeteges folytatásában, amelyet Amy Heckerling (Spinédzserek, Változó világ) rendezett, Griswaldék a jó öreg Európába terveznek kiruccanást. Chevy Chase és Beverly D’ Angelo azaz Clark és Ellen fantasztikus európai körutat nyertek, melyre természetesen két palántájuk, Rusty (Jason Lively) és Audrey (Dana Hill) is velük tart. Luxuslakosztályokba? Nem éppen. Clark tesz egy próbát Angliában a jobb oldali kormánnyal, és átrendezi Stonehenge-et, Bajorországban pedig a hagyományos pofozós táncból provokál tömegverekedést. Egy szó, mint száz: ennek a vakációnak is kijár az ováció!  
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (Mono 1. 0)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 16: 9
Játékidő: 90 perc
Extrák: Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel, Audiokommentár
4. Karácsonyi vakáció:
Beköszöntöttek az ünnepek, és Clark Griswold szentül fogadkozik, hogy „ ez lesz a család legjobb karácsonya”. De mielőtt a família annyit mondhatna, „ kiskarácsony”, Clark mindent a feje tetejére állít minden idők legfergetegesebb Karácsonyi vakációjában. Ezt látni kell! A 25. 000 izzóból álló tetődíszt! A robbanó pulykát az ebédlőasztalon! A mindenre elszánt kommandósokat a ház körül! Fantasztikus szereplőgárda (Beverly D’ Angelo, Randy Quaid, Julia Louis-Dreyfus, Juliette Lewis és William Hickey, hogy csak néhány nevet említsünk), valamint John Hughes szívvel, lélekkel és poénokkal teli forgatókönyve szavatolja, hogy ezt a karácsonyi bulit egyszerűen nem lehet kihagyni!  
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 2. 0)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 16: 9
Játékidő: 93 perc
Extrák: Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel, Audiokommentár
5. Vegasi vakáció:
Ha Clark Griswold egyszer a fejébe vesz valamit, nincs, aki megállítsa. Főleg amikor úgy érzi, hogy itt a vakáció ideje. A célpont ezúttal Las Vegas, a családi szórakozás fellegvára! A Vegasi vakáció sztárja, Chevy Chase negyedik alkalommal ontja a parádés poénokat Clark, a csetlő-botló családapa szerepében.
Beverly D’ Angelo, azaz Clark felesége, Ellen is visszatér, csak most épp egy másik pasasért van oda, Randy Quaid pedig Eddie bácsi bőrébe bújva tornáztatja meg ezúttal is a rekeszizmokat. Ethan Embry (Nyomul a banda! ) és az elsőfilmes Marisol Nichols játsszák a Griswold ikreket, akik örömmel vetik bele magukat az éjszakai életbe – feltéve, ha apu meg anyu otthon marad. A bűvészshow-tól a hajókázásig, a kasszarobbantástól a legatyásodásig (ha egyszer Wallace Shawn osztja a lapokat), egy hősszerelmesről nem is beszélve (Wayne Newton Ellent ostromolja): jöhet bármi, Clark eltökélten óvja a családját, no meg a pénztárcája épségét.  
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 5. 1)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 16: 9
Játékidő: 91 perc
Extrák: Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel
Eredeti, nem másolt, új DVD!


Jelenlegi ára: 6 289 Ft
Az aukció vége: 2017-01-25 13:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése