2017. december 21., csütörtök

MyKronoz ZeCircle2 okosóa - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Kedves Okosórára vágyó vásárlóm!  
Eladóvá vált ezév november 3-án vásárolt, garanciális (24 hónap) okosórám, melyet egy jónevű svájci cég gyárt.  
https: //www. mykronoz. com/eu/en/smart-watches/zecircle2. html
Az órával teljesen meg vagyok elégedve, de sajnos amire szerettem volna nem tudom használni. (Stopperóra funkció a képernyő védő bekapcsolása miatt eltűnik pulzusmérés közben és e tevékenység közben jó volna ha nem tenné. Bár egy érintéssel előhívható a futó számsor mégis nekem nem kényelmes. )
Termékismertető:
A ZeCircle2, MyKronoz NFC-kompatíbilis csuklópánt segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan fizethetsz a mindennapi vásárlások során. Egy egyszerű mozdulattal fizethetsz bármely olyan üzletben, ahol az érintés nélküli fizetés szimbóluma megtalálható, így akár otthon is hagyhatod a pénztárcádat, a készpénzedet és a kártyákat.
A fizetési funkción kívül a ZeCircle2 színes érintőképernyővel rendelkezik, amely megmutatja a pontos időt, a naponta megtett lépéseket, a megtett távolságot, az elfogyasztott kalóriákat és az alvás minőségét valós időben. Szükséged van motivációra, hogy fitt maradj? Ha túl hosszú ideig inaktív vagy, a ZeCircle2 Inaktivitási Riasztás mozgásra fog bíztatni egy enyhe vibráló emlékeztetővel.
Ha okostelefonnal szinkronizálod Bluetooth-on keresztül, a ZeCircle2 értesíst küld a hívásokról, az SMS üzenetekről, az emailekről, a naptáreseményekről és a közösségi média eseményeiről, így pillanatok alatt naprakészek lehetsz. Azok számára, akik mindig úton vannak, a ZeCircle távirányítóként is használható, hogy képeket készítsen és zenét játsszon. A ZeCircle2 tartalmaz egy Elvesztés értesítőt is, amely figyelmeztet, amikor a párosított eszköz elmozdítják, és Find my phone funkció segítségével nyomon követheted.
A ZeCircle2 ingyenes mobilalkalmazással beállíthatod a kijelző megjelenési sítlusát, beállíthatod a napi célokat és emlékeztetőket, figyelheted a teljesítményedet és elemezheted a fejlődésedet! A ZeCircle2 cserélhető szíjakkal (külön megvásárolhatóak) teljesen személyre szabhatóak a saját stílusodnak megfelelően.
Időkijelzés
Színes érintőképernyő
Hívásazonosítás
Érintés nélküli fizetés
Okos értesítések
Lépésszámlálás
Távolság mérés
Kalóraiszámláló
Alvásfigyelés
Célok
Stopperóra
Inaktivitás riasztó
Emlékeztetők
Hosszú üzemidő
Kijelző személyre szabása
Zeneirányítás
Fénykepző irányítás
Find My Phone funkció
Lopásgátló riasztó
Frissíthető oprendszer
Az alkalmazás segítségével beállíthatod, hogy miről kapj értesítést. Az alkalmazáson belül nyomon követheted az aktivitásodat, a teljesítményszintedet és a fejlődésedet, az alvásidődről és az alvásod minőségéről. Beállíthatsz napi célokat és emlékeztetőket is.

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2018-01-11 10:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése