2018. május 6., vasárnap

Metabo fúrógépállvány Munkaállvány SATUVAL Akár 1ft! Nincs minimálár Csak 7 NAP Ne hagyd ki Germany - Jelenlegi ára: 901

Eladó METABO FÚRÓ - maró - csiszoló - munka ÁLLVÁNY
Model: Typ 790
+ Fém satu
Működik rendben. Keveset használt, nincs kikopva, nem lötyög. Precíz munkát tesz lehetővé. Az egész fémből van, masszív szerkezet.  
Állítható magasság, a géptartó rész 360° -ban elforgatható, így csiszolási, marási, polírozási munkálatokhoz is használható. Szabványos 43 mm nyakátmérőjű gépek fogathatók bele (fúrógép, turbómaró, csiszoló gép stb). Az állvány munkaasztalra rögzíthető.
Minimális felületi rozsda van a száron, de nincs összerohadva, ez is csak amiatt mert rég volt haszálva. (első használat után szép fényes lesz) 
Rugós visszatérítő, mélységmérő. A satu is fémből van, gyorsszorítós, ügyes szerkezet.
Eredeti Metabo, még abból az időkből mikor egy életre tervezték a gépeket.
Az állványban látható fúrógép nem ezen aukció tárgya.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit viszi. A megjelölt lejárati idő előtti zárására, vagy licittörlésre nincs lehetőség. Kérem ezek tudatában licitáljon.  
Vaterafutár, Magyar posta, Foxpost csomagautómata, postán maradó, stb szállítás is megoldható. Amennyiben 25 ezer forint felett vásárol nálam ingyenes házhozszállítást biztosítok, több termék esetén is.
Nézze meg hasonló termékemet, 1Ft ról minimálár nélkül
KATTINTSON IDE , folyamatosan töltök fel márkás termékeket, mind 1 Ft -ról!

Jelenlegi ára: 901 Ft
Az aukció vége: 2018-05-13 19:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése