2018. július 1., vasárnap

18563C Drasche porcelán rendkívül ritka hattyús váza - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Szereti az 1 Ft-os licitek izgalmát? Inkább kimaradna az 1 Ft-os őrületből és nagyobb versengés nélkül nyerni? Nem tud várni az aukció végéig és fix áron vásárolna? Lilaliba86-nál bármelyiket megteheti! Folyamatosan töltöm fel portékáimat, úgyhogy érdemes gyakran betekinteni, főleg mivel nem emelem ki mindegyiket. Ha valaki több mindenre licitál, természetesen a portékák összevárhatók!
Eladó ez a nagyon ritkának számító Drasche hattyús váza. Ilyen mintával is csak két hirdetést találtam a neten, de a váza formája ott más, tehát elmondható, hogy jelenleg nem nagyon találni még egy ilyen vázát a kínálatban. A váza hibátlan, törés- és repedésmentes. A vázának van némi belső pereme, elképzelhető hogy lehetett fedele, de mint írtam nem találtam hasonlót, így lehet, hogy eredetileg is ilyen. (Drasche urnavázáról végképp nem hallottam, ezt a lehetőséget csak a becsület kedvéért írtam le. ) Magassága: 17, 5 cm, szájának átmérője: 9, 5 cm.
Figyelem!
Amennyiben legalább 6000 Ft értékben vásárol tőlem 21 napon belül, úgy a szállítási díjat belföldre vonatkozóan elengedem, ha az utolsó licit leütését követő 5 napon belül tudjuk rendezni az adásvételt.
A szállítás pontos költségét csak csomagolás után tudom megállapítani. Minden termékemet kemény karton dobozban, buborékos fóliában és térkitöltő csomagolásban küldöm kedves vásárlóimnak. A csomagolásra külön díjat nem számolok fel! Levélként semmit nem küldök!
Március 1-je után indított minden termékem után számlát állítok ki!  


Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 19:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése