2018. július 6., péntek

ProInstrument ELEMES / AKKUS 40m2 ULTRAHANGOS EGÉRRIASZTÓ PATKÁNYRIASZTÓ PIEZO ELEKTROMOS 3év GARANC - Jelenlegi ára: 3

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
3 év garancia ProInstrument Line, elemmel / akkuval működő ultrahangos patkányriasztó és egérriasztó. Ajánljuk olyan helyiségekbe, ahol nincs hálózati feszültség, vagy szűk résekbe kell elhelyezni. Az emberi fül és háziállatok számára észrevehetetlen. Alkalmas otthoni, garázsok, padlások, melléképületek, üzlet, raktárak, kertek és üvegházak. Kicsi méretének köszönhetően, szűk és nehezen hozzáférhető helyeken, résekben elhelyezhető. Kültéren is bevethető, csapó esőtől védeni kell. Könnyen telepíthető és teljesen biztonságos. Nem zavarja a többi háziállat, vagy embereket. Nem méreg, és nem csapdák szükséges. A váltakozó frekvencián nem tudnak az állatok immunissá válni, ezért hosszú távon eredményesen alkalmazható.
Nem tartalmaz vegyi anyagokat. Van ellátva piezo hangszóró. A készülék tápellátását 9 V-os akkumulátor vagy alkáli elem ( nem tartozékai ). Az alkáli elem élettartama akár több mint egy év. Használata a lehető legegyszerűbb, pattintsa le a hátlapot, tegyen bele  9V elemet vagy akkut, és már üzemképes is.
Hatóterület: 40m²
Nedvesség védelem: IP20
Méretek (H x W x H): 81 x 56 x 27 mm-es , dizájn eltérhet.
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-14 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 3 930 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 21:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése