2018. október 27., szombat

Playmobil Oroszlánlovagok vára vár lovag kastély harcos katona (9240) hiánytalan, újszerű állapotban - Jelenlegi ára: 17

Playmobil Oroszlánlovagok vára vár lovag kastély harcos katona (9240) hiánytalan, újszerű állapotban eladó, eredeti dobozában (elég rossz állapotban van, külön lefotóztam! ) és összeállítási útmutatóval. A legendás oroszlánlovagok vára a Playmobil történelem egyik legerősebb, legbiztonságosabb erődítménye. Félelmet nem ismerő oroszlánlovagok állnak a vár élén, és testükkel - szívükkel őrzik azt. Az égig érő bástyákból szemlélik a tájat és az erdőt. A közelegő veszélyt azonnal észreveszik, így semmi esélyük a betolakodóknak. Az oroszlánt mintázó címerekkel kitűzött zárt kapuk fogadják az ellenséget. A vár több funkciós. A várkapu nyitható- zárható, a bástyákon található ágyúkkal valódi lövéseket lehet leadni. Töltsd és tűz! Hangzik el a jelmondat és már kezdődhet is a vár megvédése. Vajon hol lehet a vár gyenge pontja? A készlet három lovag figurát, fegyvereket, és rengeteg kiegészítőt tartalmaz.
A szett csak egyben eladó!
Kérem nézzen szét a többi termékeim között is, hátha talál valamit, amivel össze tudjuk vonni a rendelését, ezáltal spórolhat a szállítási költségeken!
 
Hivatalos weboldal:
http: //www. playmobil. de

Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 19:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése