2018. november 23., péntek

Kompressziós tépőzáras lábszárvédő, CircAid Juxta-Lite Standard, 1db, CCL2-3, M rövid - Jelenlegi ára: 24 290 Ft

változtatható nyomásérték, kötözött, fekélyes lábra is fásli helyett, egész napra
A német Medi cég már több tíz év óra gyárt prémium minőségű kompressziós termékeket a betegek nagy megelégedésére. Kellő szakértelem és tapasztalat halmozódott már fel ahhoz, hogy kimagaslót alkossanak, és ezáltal kifejezetten sokat tegyenek a beteg emberek gyógyulása érdekében.
A Juxta-Lite Standard egy nagyon speciális gyógyászati eszköz, amelyet kifejezetten azok számára készített a Medi, akik nem tudnak (nem akarnak, nincs erejük, elegendő kézügyességük) kompressziós harisnyát viselni, vagy nem megfelelően fáslizzák a lábukat, vagy fekélyes, kötözött a lábuk, amire nem vehetnek fel kompressziós harisnyát.
A Circaid Juxta-Lite kompressziós lábszárvédő egy rugalmatlan (inelasztikus) kényelmes viselet mérsékelt vagy súlyos vénás elégtelenség, kötözött láb esetén. A nyomási erősség 20-30, 30-40, 40-50Hgmm között állítható a beépített nyomásérzékelő rendszernek köszönhetően. Miután felvette a lábára, a mellékelt kódkártya segítségével pontosan beállíthatja a nyomásértéket az előírtnak megfelelően. Nem kell többé fásliznia a lábát, sőt még a kötözött lábon is alkalmazható, hiszen így tervezték.
A Circaid Juxta-Lite Standard kompressziós lábszárvédő egész nap viselhető, nagyon egyszerű beállítani, állandó kényelmet ad, biztonságot nyújt, és jelentősen hozzájárul az Ön gyógyulásához.
Ne használja a terméket: súlyos perifériás érbetegség, dekompenzált pangásos szívelégtelenség, szeptikus vénagyulladás, phlegmasia coerulea dolens, a láb részleges vagy teljes érzészavara, az összetevő anyagokkal szemben fennálló allergia, középsúlyos perifériás érbetegség, alsó végtagi fertőzés.
A Juxta-Lite soha nem okozhat fájdalmat! Szorosnak, de kényelmesnek kell éreznie. Ha használat során a kompressziós nyomás érezhetően csökken vagy nő, szorítsa vagy lazítsa meg a pántokat. Mindig győződjön meg róla, hogy az előírt nyomástartomány legyen beállítva. Éjszakai viselés esetén kissé lazítsa meg a pántokat. A kompresszió beállítására szolgáló függőleges vezetővonalak helye eltérő lehet a lábszáron annak alakjától és méretétől függően, ez nem befolyásolja használatukat. A bokazokni éjjel-nappal viselhető, de javasolt a levétele, ha lefekvéskor kellemetlen érzést okoz.
Ha meg szeretné hosszabbítani a Juxta-Lite lábszárvédő élettartamát, javasoljuk, hogy kézzel mossa és hagyja magától megszáradni. Az eszköz mosható mosógépben is alacsony fordulatszámon, illetve alacsony hőmérsékleten szárítható. Ebben az esetben helyezze a lábszárvédőt egy párnahuzatba, hogy a tépőzár vagy az együtt mosott ruha sérülését megakadályozza.
A méretvételnél figyeljen oda, hogy nemcsak a boka és a térd alatti méretre van szükség, hanem a kettő távolságára is, azaz a lábszár hosszára. A rövid vagy hosszú erre vonatkozik.
Termékjellemzők:
állítható nyomásérték: 20-30, 30-40, 40-50 Hgmm
az ezüsttartalmú bélés megakadályozza a baktérium terjedését és a szagképződést
latexmentes
azonnali állíthatóságot biztosít levétel nélkül
egész nap használható
gépi mosással tisztítható
összetétel: 56% nylon, 40% poliuretán, 4% elasztán
csomag tartalma: 1 db juxtalite inelasztikus tépőzáras kompressziós eszköz, 1 db alsó harisnya, Lycra (alábélelés), 1 pár kompressziós bokazokni (enyhe kompresszió) és 1 db BPS nyomásbeállító kártya
A termék fenntarthatósági előnyei:
Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Környezetkímélő: olyan fogyasztási és termelési mintákat hoz létre, amelyek segítik a környezeti igénybevétel csökkentését, miközben kielégítik az alapvető emberi szükségleteket


Jelenlegi ára: 24 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése