2019. február 25., hétfő

Alesis - Multimix 8 USB FX - Jelenlegi ára: 57 490 Ft


Szállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide
Keverőpult, 8 ch, 4 mono, 2 sztereo, USB, FX
Szállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide
EZ A KOMPAKT MÉRETŰ KEVERŐ - BEÉPÍTETT DSP EFFEKTEKKEL - ALAKLMAS FELVÉTELRE KEVERÉSRE, VAGY AKÁR EGYIDŐBEN MINDKETTŐRE. A MultiMix 8 USBFX tiszta hangzást biztosít PA rendszerednek, vagy recording felszerelésednek és a számítógépes USB kapcsolat előnyeit is kiaknázhatod segítségével. Ha ez nem lenne elég, rendelkezésedre állnak mikrofon bemenetek fantom táppal, közvetlen gitár bemenetek, vonalszintű bemenetek, valamint effektek széles skálája is.  
A MultiMix 8 USBFX számos kezelőszervi fejlesztést tartalmaz. A gombok közötti távolság megnövelése ergonomikus kialakítást és könnyebb, hatékonyabb kezelhetőséget eredményezett. Az újratervezett keverő szemlélteti az új Multimix széria kívánatos megjelenését. Az új Multimix 8 USBFX-nek jel/zaj viszonyának jelentős javulásán túl, 36%-al kisebb az energia felvétele is elődjéhez képest, ami egy jóval megbízhatóbb és energiahatékonyabb keverőt eredményezett.
Akár egy zenekert, akár bemenetek csoportját kevered - mint például egy dob szett -, a Multimix 8 USBFX egy könnyen használható, masszív felépítésű és sokoldalú segítőtársad lesz.


Jelenlegi ára: 57 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése