2019. június 5., szerda

Schwarzkopf Tartós Hajfesték Igora Royal 0-99 60 ml - Jelenlegi ára: 5 899 Ft

Schwarzkopf Tartós Hajfesték Igora Royal 0-99 60 ml
 
Szeretnél jobb megjelenésű lenni, és kihangsúlyoznád szépségedet? Akkor a Tartós Hajfesték Igora Royal Schwarzkopf segíteni fog céljaid elérésében! Élvezd ki a Schwarzkopf termékek és a többi 100%-ban eredeti hajápolási eszközeink előnyeit. Nem: UnisexTökéletes minden bőrtípushozTípus: KrémszínHasználható val: Aktiváló Folyadék
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Schwarzkopf
 
Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek. A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
 
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
 
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 5 899 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése