2019. június 4., kedd

Xiaomi Yi OUTDOOR CAMERA vízálló kültéri biztonsági megfigyelő IP kamera fullHD WiFi éjjellátó YI... - Jelenlegi ára: 35

Megnevezés:
Xiaomi Yi OUTDOOR CAMERA vízálló kültéri biztonsági megfigyelő IP kamera
Leírás:
     Xiaomi YI OUTDOOR CAMERA
kültéri WiFi kamera
1080p FullHD felbontás
Éjjellátó, infra
LED-ek
Mozgásérzékelés
Kétutas hangátvitel
Mobil és PC alkalmazás
YI Felhő szolgáltatás
 
AZ ÉJJEL-NAPPALI VÍZÁLLÓ ŐR
Több mint egy kamera ? A YI több éves kutatás-fejlesztési projektjének eredménye a YI Outdoor kamera. Gyönyörűen megmunkált és precízen összeszerelt kamera ? a legmodernebb technológiával ötvözve. Ez nem csak egy kamera ? ez egy személyi őr!
 
ESŐ VAGY NAPSÜTÉS ? A YI OUTDOOR KAMERA KÉSZEN ÁLL
A YI Outdoor kamera ellenáll a szélnek és az esőnek, hogy biztonságot és a megbízhatóságot szolgáltasson. Vízálló, porálló, ellenáll a mindig változó kültéri környezetnek.
 
KÜLVILÁG MÁS SZEMMEL
A YI Outdoor kamerát arra tervezték, hogy ellenálljon a legtöbb környezeti hatásnak, így könnyedén összeköt téged a külvilággal. Nem csak a ház bejáratát őrizheted, hanem garázsban parkoló autódat, vagy raktáradat is.
 
 
KRISTÁLYTISZTA ADÁS ? MINDIG
Mindig résen van és riaszt, ha kell. A 1080p/20fps felbontás a YI Outdoor kamera videó minőséget még precízebbé és színhelyesebbé teszi. A H. 264 kódolás, az automatikus fehéregyensúly-beállítás és a nagy teljesítményű dinamikatartomány-feldolgozás még biztonságosabbá, még hatékonyabbá teszi a kamera használatát.
 
SZÉLES LÁTÓTÉR ? HOGY TÖBBET LÁSS A VILÁGBÓL
A YI Outdoor kamera az emberi szemhez hasonlóan 110°-os látószöggel rendelkezik. A 3. 9 mm-es minimális fókusztávolság a flexibilis felfogató segítségével állítható bármely irányba.
 
 
A NYUGODT ALVÁSÉRT ? ÉJSZAKA IS ŐRZI A HÁZAT
Az éjszakai égbolt csodálatos, de az utcák veszélyesek is lehetnek. Engedd, hogy a YI Outdoor kamera biztosítsa számodra a nyugodt alvást. A 12 db. 850 nm-es infravörös éjszakai LED automatikus színváltást biztosít alacsony megvilágítás mellett, 20 képkocka/másodperces sebességgel, szellemkép vagy utánhúzás nélkül. Az infra LED-ek akár 15 méteres távolságban is hatékonyak.
 
TOLVAJ VESZÉLY
Változtasd meg a kamera beállításait a YI Home alkalmazáson keresztül, és a YI Outdoor kamera érzékelni fogja a veszélyt. A nagy teljesítményű hangszóró azonnal figyelmeztető hangot ad ki hogy elijessze a hívatlan vendégeket. Soha nincs elég korán ahhoz, hogy gondoskodjunk egy biztonságosabb világról!
 
BÁRMILYEN LEGYEN IS A MOZGÁS, A KAMERA FIGYEL
Egy gyors tempójú világban, csak a nyugodt ember képes észlelni a csendes mozdulatokat.
Nagyon magas érzékenységű, intelligens algoritmusokat használva a YI Outdoor kamera támogatja a testreszabható riasztásokat, mozgásérzékelést, időzített megfigyelést és a riasztás érzékenységét is, hogy csak akkor küldjön push üzenetet a telefonodra, ha valóban azt akarod, hogy értesítsen. Az optimalizált, intelligens mozgásérzékelési algoritmus hatékonyan csökkenti a nem kívánt riasztások arányát.
 
YI FELHŐSZOLGÁLTATÁS ? HOZZÁADOTT ÉRTÉK A BIZTONSÁGHOZ
Ha a kamera kültéren van, fontos az adatvédelem biztosítása, a felvételek biztonsága és az elegendő tárolási kapacitás biztosítása.
A YI Outdoor kamera támogatja a YI Cloud felhőszolgáltatást, amely pénzügyi-ipari szintű titkosítást biztosít számos, 7-15-30 napos ciklusú felvételi móddal.
A térítéses szolgáltatást a gyártó biztosítja, 9 féle csomagból választhatsz az igényeidnek megfelelően.
Függetlenül attól, hogy mi történik magával a kamerával, vagy az otthonoddal, a felvételeid mindig biztonságban lesznek, a YI felhő szolgáltatásban tárolva. Az új felhasználók egy hónapig ingyen kipróbálhatják a szolgáltatást. A helyi tároló maximum 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető és ciklikus felvételi módokat támogat.
 
OSZD MEG A VILÁGOD A BARÁTAIDDAL ÉS A CSALÁDODDAL
Bárhol is vagy, megoszthatod a fontos pillanatokat a YI Outdoor kamera segítségével, az élő adást 5 különböző emberrel is megoszthatod. A telepíthető PC-s kliens egyszerre négy kamera képét tudja megjeleníteni egy képernyőn. Készíts pillanatfelvételeket és rögzítsd egyszerűen videókat.
A kamerát távolról, mobiltelefonodra telepített alkalmazásból állíthatod be és menedzselheted (iPhone vagy Androidos alkalmazás elérhető az alkalmazásboltokban, ingyenesen).
 
   
A 3 MÉTERES KÁBEL EGYSZERŰSÍTI A TELEPÍTÉSI HELY KIVÁLASZTÁSÁT
A 3 méteres tápkábel, az USB csatlakozó és a professzionális hálózati adapter leegyszerűsíti és könnyebbé teszi a telepítést. Más kültéri kamerák esetében megkövetelt, külön megvásárolható kábelek helyett csak vezesd végig a falon a kábelt e legközelebbi konnektorig.
 
 
CSAK 3 LÉPÉS ÉS MÁRIS CSATLAKOZTÁL A KÜLVILÁGHOZ
Csupán három egyszerű lépés hogy a kültéri kilátásodat csatlakoztasd a YI Home alkalmazáshoz, aztán nézheted a kilátást bárhonnan, bármikor, a mobilodon vagy Windows-os számítógépeden, hiszen a YI Home alkalmazás már nem csak mobilon elérhető, hanem a PC-dre is megérkezett. Ellenőrizd a kamerákat a letölthető PC-s program segítségével, így sosem leszel túl távol az otthonodtól. A munkahelyeden is kényelmesen használható, hiszen Windows-os notebookra vagy PC-re könnyedén telepíthető, és az élő adást is egyszerűen követheted
JAVASOLT MEMÓRIAKÁRTYA TÍPUSOK
A magas minőségű felvételi teljesítmény érdekében elsősorban SanDisk márkájú microSD memóriakártyákat ajánljuk a YI Outdoor kamera használatához. Természetesen a kamera a legtöbb nagy sebességű Class10, UHS-1 és UHS-3 microSD memóriakártyával kompatibilis 8-32 GB kapacitás között.
Specifikáció:
Méret:
138 x 68 mm, ? 70mm
Tömeg:
252 g. (kamera, konzol, kábel)
Felhasznált anyag:
ABS ipari műanyag
Lencse:
110°-os széles látószögű
Képszenzor:
CMOS, FullHD 1920x1080 felbontás
Videó stream:
Max. 1080p/20fps 1, 5 mbps változó bitráta támogatott
Adaptív stream: az internet kapcsolat minőségéhez igazodik az átvitel
Videó kodek:
H. 264
Éjjeli üzemmód:
12 db. 850 nm infravörös LED
Visszajelző LED:
Van
Okos funkciók:
Elrettentő riasztás
Intelligens mozgásérzékelés
Területi riasztás
App / PC több eszközös megtekintés
3, 9mm fókusztávolság
Mikrofon:
Beépített
Hangszóró:
Beépített
Tárolás:
MicroSD Class10 max. 32 GB
YI Cloud felhő szolgáltatás
Okostelefon alkalmazás:
Android 4. 4+ / iOS7+
PC alkalmazás:
Windows 7/8. 1/10
WiFi:
802. 11bgn 2. 4 GHz
Minimális átviteli seb.:
1Mbps
Titkosítás:
WEP/WPA/WPA2
Tápellátás:
Mellékelt töltővel, 5V/1A
Teljesítmény-felvétel:
4. 0 W (max)
Működési környezet:
-15-50°C max 80% relatív páratartalom
Víz-, és porállóság:
IP65
* A Yi Cloud szolgáltatás esetenként fizetős lehet, nem minden funkció ingyenes!
** Laboratóriumi tesztek alapján
Csomag tartalma:  
1 db. Xiaomi YI Outdoor kamera
1 db. tartó konzol
1 db. 5V/1A USB hálózati töltő (EU)
1 db. 3 m tápkábel, csavarok és kábelvezetők.
1 db. csavarhúzó.
1 db. magyar nyelvű használati útmutató.
1 db. jótállási jegy.
Garancia:
1 év teljes körű hazai garancia.


Jelenlegi ára: 35 189 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése