2019. július 30., kedd

Square Enix Dragon Quest XI Echoes of an Elusive Age [Edition of Light] (PS4) Játékprogram - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

DRAGON QUEST® XI
A sorozat alkotója Yuji Horii, a karaktertervező Akira Toriyama, valamint a zeneszerző Koichi Sugiyama közreműködésével készül és egy üldözött hős lebilincselő történetét mutatja be. Ugyan ez a kritikusok által elismert sorozat tizenegyedik fő epizódja, a DRAGON QUUEST XI egy teljesen önálló élmény új karakterekkel, egy gyönyörűen kidolgozott világgal, tökéletesre csiszolt körökre osztott harcrendszerrel és egy magával ragadó történettel, ami garantáltan elnyeri a rajongók és újoncok tetszését egyaránt. A japán megjelenését követően a DRAGON QUEST XI számos dicséretet és díjat kapott, köztük a PlayStation Platinum Prize díját, valamint 40/40 pontot a Famitsu magazintól (egy meghatározó videójátékos lap Japánban).  Jellemzők Egy fiatal fiú a faluja férfivé avatási szertartására készülve a Sacred Stone-hoz látogat gyerekkori barátja oldalán. Váratlan események sorát követően ez a rettenthetetlen kalandor megtudja, hogy egy elfeledett idő legendás hősének reinkarnációja. A fiatal hős északnak indul egy ismeretlen világ felé, hogy felfedezze rejtélyes múltját… de nem részesül túlzottan meleg fogadtatásban. Személyét felfedve a király előtt a hőst a „ The Darkspawn" jelzővel pecsételik meg és egy könyörtelen sereg ered a nyomába. Üldözői elől menekülve a hős maga köré gyűjt egy csapat kalandort, akik hisznek benne, hogy tényleg ő The Luminary reinkarnációja. A hős és újdonsült bajtársai ezután egy kontinenseken és hatalmas óceánokon átívelő küldetésre indulnak, hogy megismerjék a világot fenyegető baljós erőt.
Fedezz fel egy rejtélyes, lebilincselő és epikus történetet – A DRAGON QUEST XI egy üldözött hős történetét mutatja be: démonnak bélyegezve, nyomában egy rosszindulatú uralkodóval egy sorsa rejtélyeit felfedő, valamint a világot a pusztulástól megmentő küldetésre kell indulnia. A játék lelke a magával ragadó története és csavarai, melyek teljesen beszippantanak és nem eresztenek a nyitójelenettől egészen a stáblistáig.
 
Állítsd össze színes és hűséges útitársak csapatát – A hőst egy csapat kalandor kíséri küldetése során, melyek mindegyike részletes háttértörténettel, eltérő személyiséggel és különböző kinézettel rendelkezik. A DRAGON QUEST karaktereket ismét a neves manga művész, Akira Toriyama kelti életre elbűvölő és páratlan stílusával.
 
Járj be egy gyönyörű, élő világot – A DRAGON QUEST XI-ben egy hatalmas, káprázatos világ elevenedik meg a játékos előtt a cel-shading és a fotorealisztikus stílus kombinációjával. Minden sarkon újabb izgalmak várnak a játékosra, ahogy felfedezi a városokat, falvakat, pazar kastélyokat és sötét helyszíneket. Az NPC-k napi rutinjukat végzik, a szörnyek viselkedése környezetüktől függően változik, a játékosok pedig új helyszínekre juthatnak el az óriási járművek segítségével.
 
Merülj el a klasszikus harcokban modern csavarral – A DRAGON QUEST XI körökre osztott harcrendszere megkönnyíti a játékosok küzdelmeit olyan mechanikákkal, amik a kezdők számára egyszerűen elsajátíthatóvá teszik, a keményvonalas rajongók számára pedig bőven elég mélységet rejt.
 
Szórakozz és mentsd meg a világot – A lebilincselő narratíva mellett a DRAGON QUEST XI rengeteg mellékküldetést és addiktív minijátékot tartalmaz, melyek 100 óránál is hosszabb ideig elszórakoztatnak. Nézz szembe legyőzhetetlennek tűnő ellenfelekkel és egy mérhetetlen erejű gonosszal… de a hatalmas tét mellett számos szórakoztató tevékenységet is találhatsz, ha tudod, hol keresd.
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van!
Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között
Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is
A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik!
Üdvözlettel: Correct Shop Kft.


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2019-08-19 18:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése