2019. október 20., vasárnap

Recaro Start gyerekülés 9-36kg ECE I-II-III, beépített stereo hangszóró - Jelenlegi ára: 10 500 Ft

Hiánytalan, minden részletében működő állapotban. Magyar kezelési útmutatóval és az eredeti audio kábellel.  Balesetmentes előélet, nem dohányzó családtól.
Hosszú ideig használható a RECARO Start ülés. Tartós, megbízható és kényelmes az ECE I-III (9-36 kg, kb. 9 hónapostól 12 éves korig) csoportba tartozó gyermeknek. A RECARO Sound System beépített hangszóróin a gyermek anélkül hallgathat zenét, mesét (CD, MP3 stb. ), hogy a többi utast zavarná.
Együtt nő a gyerekkel: állítható az ülés magassága, szélessége és az ülőfelület hosszúsága a kényelmes és biztonságos üléspozícióért. Az ECE I. csoportba tartozó gyermekre szabott tartóasztal is része a csomagnak.
Légáteresztő: nyitott szerkezet és légáteresztő anyagok gondoskodnak a kellemes utazáshoz szükséges szellőzésről. Kiváló minőségű, mikroszálas huzat. Minden huzatelem levehető és 30° C-on mosható mosógépben.
Pihenő helyzet: alvó gyermekkel is egyszerűen dönthető nyugalmi helyzetbe az ülés.
Komfort és biztonság: a testhez igazodó integrált fejtámla és az állítható oldaltámasz gondoskodik utazás és pihenés közben a tartásról, a biztonságos kényelemről. Pontosan a gyermek vállához állítható és akár fixálható is az övvezetés. A megbízhatóan stabil, állítható alumínium keretszerkezet védőburokként viselkedik.
Helytakarékos és hordozható: a háttámla előre hajtásával az ülés laposra összehajtható.
Egyszerű: könnyen, gyorsan betehető vagy kivehető és használható, hárompontos biztonsági övvel rögzíthető.

Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-10 18:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése