2020. október 28., szerda

Fekete eper..../25mag/ NÖV.-290 - Jelenlegi ára: 490 Ft


 
"Black Strawberry"
    Miután megvette az eper magok, helyezd el őket a fagyasztóba 2 hétig. Ez javítja a százalékos magvak csíráznak, ha elültetjük őket. Fagyasztás serkenti a természetes folyamat a mag megy keresztül a téli hónapokban, és segít ugrik indul az eper magok, ha elültetjük őket.                                                                   
    Készítsük el a mag tálcát. A talaj kell 1/2 inch mély. A keveréket 3/4 tőzegmoha és 1/4 szerves gazdag talaj csak jobb kezdeni az epret.
    Szórjuk a magokat az nedves földkeverék, és adjunk hozzá egy könnyű takarítás tőzegmoha fölött. A tőzegmoha kell teljesen fedezi a eper magok, de nem túl vastag.
    Tartsa a magokat nedves és közvetlen napfény. Az eper magok is eltarthat 2-3 hétig csírázni. Miután az eper növények csíráztatott, várja meg a 3. valódi levelek.
    Amikor a 3. levelek jelentek meg, akkor eldönthetjük, hogy a transzplantációs eper növények a nagyobb cserépben. Ha az időjárás megengedi, a növényeket lehet ültetni közvetlenül a hotel. Továbbra is törődnek a növények, tartása jó vízelvezetésű, nedves és amely enyhén lúgos talajt.
    Ha eper virágok jelennek meg az első évben, vegye le az összes virágot a növény. Ez biztosítja az üzem létre jól, mielőtt termelő gyümölcsöt. Miután az eper növény ment keresztül az első tél, akkor készen áll, hogy gyümölcsöt teremjen a jövő nyáron.
    
 
 
 
1 ADAG 25 MAGOT TARTALMAZ!
  
CSAK NÁLAM ENNYI!!!!!
 
 
 
                                                                 
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2020-10-29 00:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése