2021. április 6., kedd

Logi-sztorik - Róka Sándor - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Logi-sztorik - Róka Sándor
A logi-sztorik olyan rejtvények, amelyek általában egy érdekes, a mindennapi élethez kötődő történet keretében mesélhetők el. Noha nem matematikai köntösben tálaljuk őket, a problémamegoldó képesség fejlesztésére jól használhatók. A probléma megoldását elősegíti, ha a matematikai feladatot valószerű vagy képzeletbeli történetbe ágyazzuk.
A matematikai folklórban ilyen történetek rendszeresen felbukkannak, újak születnek, származásukat nehéz felderíteni, egy-egy feladvány több könyvben is megtalálható. Ezen gyöngyszemek közül ez a gyűjtemény 84 rejtvényt tartalmaz. (Korábban már megjelent egy 80, ill. 77 feladványt tartalmazó könyvem: Logi-sztorik, ill. 77 logisztori címen. ) Többféle típusú feladványt gyűjtöttem össze, a könnyebbtől a nehezebbig. Vannak közöttük különféle logikai fejtörők, néhány bűnügyi rejtvény, egy-két bolondos feladat, és vannak nehéz rejtélyek is, amelyek kibogozása komoly fejtörést igényel. Remélem, hogy mindenki talál kedvére való feladatokat, olyanokat, amelyek évek múlva is eszébe jutnak, újra átgondolja, ízlelgeti, és másoknak is feladja.
Kiadó: Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.
Nyomda: Megapress 2000 Kft.
ISBN: 9639161551
Kötés típusa:: kemény papír
Terjedelem: 126
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Enyhén deformált példány, táblái kissé karcosak, gerincénél apró sérülések.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**116153259**)]

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2021-04-07 11:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése