2021. május 2., vasárnap

Barcsay Jenő: Forma és tér - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az eddigi és ezutáni szabályos felhasználóktól elnézést kérek, hogy az alábbiakat le kell írnom!
MIVEL AZ UTOBBI IDŐBEN TÖBB VALÓTLAN VÉTELI SZÁNDÉKÚ LICITÁLÁS ÉRKEZETT , A KÖVETKEZŐ FELTÉTELEKKEL LEHET ITT VÁSÁROLNI:
AZ ITT LEÍRTAK EL NEM OLVASÁSÁVAL, ÉS MEG NEM ÉRTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN SEMMILYEN REKLAMÁCIÓT NEM FOGADOK EL!
FIZETÉSSEL, ÉS ÁTVÉTELLEL KAPCSOLATBAN LICITÁLÁS ELŐTT LEHET KÉRDEZN, EGYEZTETNI, NEM UTÓLAG! OLYAN SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI MÓD NEM LEHETSÉGES, AMI  A TERMÉKLAPON NINCS FELTÜNTETVE, ÉS VELEM NEM LETT EGYEZTETVE!
TERMÉKLEÍRÁS:
Képek szerinti állapotban. Védőborító enyhén viseltes, de a könytest teljesen rendben van, stabil tiszta.
ÁTVÉTELI INFORMÁCIÓK::
Személyes átvétel kizárólag Kecskemét Auchannál, vagy Kadafalvi lakcímemen EGYEZTETETT IDŐPONTBAN!, máshová nem szállítom! Kizárólag Előre utalás után küldöm.
Utánvéttel nem küldöm! Pénztári befizetésre a bank 300ft díjat számít fel, ez a vevőt terheli, az átutalásnak nincs külön díja!
Külföldre nem postázok!
A csomagküldés általában egy könyvnél érvényes, több könyv esetén végleges díjat mennyiség és súly alapján tudok írni.
A termékről minden esetben számlát állítok ki.
Nem alkuképes! Csere nem érekel, ajánlatokat, és megjegyzésket nem kérek! -ezeket a felhasználókat automatikusan tiltólistára teszem!
Vásárlási feltételek:
A vevő licitálás, vagy aukció zárása után három napon belül jelentkezzen E-MAILBEN, és 7 napon belül rendezi az átvételt, vagy utalást! Megkérem, hogy telefonon csak személyes átvétellel kapcsolatban keressen!
LICITÁLÁS UTÁN PÁR PERCEN BELÜL KAPNI FOG EGY AUTOMATIKUS "VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTÓ" TÁRGYÚ LEVELET, MELYBEN , MEGTALÁLJA AZ AUKTUÁLIS SZÁMLASZÁMOT, AMIRE MAJD UTALHAT.
Senkit nem keresek, emlékeztetek, ha a határidőt elmulasztja, automatikusan újraindítom a terméket negatív értékelés mellett!
Kifogásokkal ne fáraszuk egymást, Én sem teszem!
Ha nem tudja vállalni, ne licitáljon!
Aki a leírtakkal nem ért egyet, ne licitáljon!
Ha nem érti  a Vatera működését, és nem képes e-maileket olvasni, ne licitáljon! Ezzel kapcsolatban semmilyen kifogást nem fogadok el!
Licitálással elismeri, hogy elolvasta és elfogadja az itt leírtakat, és a Vatera szabályzatát!, amit egyébként is elolvasot, és elfogadott regisztráláskor!
Aki nem a korrekt vásárlásra törekszik, azért licitál, hogy ellehetetlenítse, negatív színben tüntesse fel az eladót, hátráltatja a termék meghírdetését, üzleti hátrányt okoz, számíthat  a megfelő jogi lépésekre!
Végezetűl ismét elnézést kérek, és Én szégyenlem magam azok helyett, akik miatt ezeket a dolgokat le kellett írnom!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-03 07:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése