2021. június 25., péntek

Négerbarna valódi bőr, sportos messenger irattáska, laptoptáska - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Négerbarna valódi bőr, sportos messenger irattáska, laptoptáska
A termék feltűnően szép, prémium minőséget képvisel.
A Táska...!  
Erős, vastag, jótartású valódi bőrből készült prémium minőségű oldaltáska, irattáska, laptoptáska. Egy klasszikus dizájnba foglalt, de részben a régi időket is idéző, vintage-stílusú darab. Gyönyörűen kidolgozott, jó minőségű valódi marhabőrből készült, melynek anyagában patinázott cserzése adja eredeti, természetes szépségét. Vannak bőrök, melyeknek jól áll az idő múlása. Minél öregebb, annál értékesebb, patinásabb. Mint az öreg bor... minél idősebb, annál zamatosabb, ízesebb. Ez a táska ilyen...! Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen, örök. Sportos, fiatalos táska, melyet különleges anyagán túl a finom, antikolt réz-szín fémkiegészítők, s a letisztult, egyszerű fazon harmóniája tesz tökéletessé. Négerbarna... dióbarna... meleg mélybarna... feketekávé-barna... étcsokoládé-barna... kávé étcsokoládéval... wenge. Klasszikus, időtálló, "örökdivat". Az a kategória, amelyikre joggal mondjuk: "Benne van az anyag! " Azoknak ajánlom, akik szeretik a fiatalos, sportos, "mindent kibír" táskákat.
Keveset használt, feltűnően szép, hibátlan darab.
Jól pakolható, hatalmas belső tere sok mindent elnyel. Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, vagy akár spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Stílusos és praktikus táska laptopokhoz, tabletekhez is. Belső tere két nagy részre tagolódik. A főrészben két "hatalmas" nyitott rekesz került kialakításra. A másik rekesz párnázott laptoptartóként funkcionál, mely tépőzárral zárható. Kívül, a táska hátoldalán egy hatalmas cipzáros rekesz kapott helyet.
A táska messenger típusú, tehát egy hosszú, szabályozható vállpánttal látták el, melynek segítségével nem csak vállon, hanem keresztben átvetve, testtáskaként is hordhatjuk. A bélése csokoládébarna dekoratív erős, finom tapintású, selyemfényű textil. A táskafedél egy erős mágnespatenttal záródik (a csat csak esztétikai szerepet tölt be).
Szélessége:     40 cm.
Magassága:    32 cm.
Mélysége:      10 cm.
Fülhossza:     140 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-26 01:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése