2021. szeptember 23., csütörtök

Medela Calma cumisüveg 250ml - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Medela Calma cumisüveg - 250 ml
Új termék, nem a gyári csomagilásban. Csomagolása sérült, de a termék sértetlen. Rtsz: kd76
Eredeti ára: 7500 Ft
Allinshop ár: 4990 Ft
Márka
Medela
Szín
Sárga
A termék súlya
0, 08 kilogramm
Kapacitás
250 milliliter
Mosogatógépben mosható
Igen
Mikrohullámú sütőben használható
Igen
Erről a termékről
(fordított szöveg)
A csecsemők saját tempójukban iszhatnak, lélegezhetnek és szünetet tarthatnak
Könnyen tisztítható mikrohullámú sterilizáló tasakokkal
A legbiztonságosabb műanyag a baba számára
Segít a mell és a palack összeillesztésében
Műszaki információk
Termék méretek
70 x 44 x 15 cm;  80 gramm
Életkori javaslatunk
0-4 év
A termék modellszáma
008. 0191
Nem
Egynemű
Az anyag típusa
Műanyag
Gondozási utasítások
Kövesse a használati utasításban leírt tisztítási eljárást az első használat előtt és minden használat után.
Stílus
Calma cumival
Ajánlott felhasználás
Bébiüveg
Mosogatógépben mosható
Igen
A termék súlya
80 g
Termékleírás
Segít a könnyű átmenetben a mellről a mellbimbóra és vissza a mellre.  Egy méret elegendő a teljes laktációs időszakra, akárcsak a természetben.  Átfogó etetési megoldás a baba számára.  Calma, a végső anyatej -mellbimbó a baba számára: Olyan anyának, aki az optimális mellbimbót keresi, hogy tejjel táplálja gyermekét.
A doboz tartalma
Cumisüveg
További termékinformációk
Medela Calma etetőoldat
A Calma egy innovatív etetési megoldás, amelyet a Medela tudományos kutatások alapján tervezett.  Nem zavarja a szoptatást, és arra készteti a babát, hogy ugyanazt az etetési módot használja, amelyet a mellén tanult.
A nyugodt etetési mód megegyezik a szoptatással, mivel a baba:
- Ihat, szüneteltethet és lélegezhet a természetes ritmusában, miközben nyugodt és nyugodt marad, például a mellkasán.
- Vákuumot kell létrehoznia a tej folyásához, ahogy az anyaméhben kell.
- Alkalmazza természetes szívó viselkedését, lehetővé téve, hogy könnyedén eljusson a mellről a Calma -ra és vissza a mellére.
A nyugalom lehetővé teszi a könnyű áthaladást a mellkas és a nyugalom között.  Soha nem volt ilyen egyszerű a gyermeknek a mell és a palack váltakozása.
Miért különbözik a Calma a hagyományos csecsemőtől?
- Minden gyermek fenntarthatja természetes ritmusát a Calma segítségével.  A szoptatás során minden gyermeknek megvan a saját természetes etetési ritmusa, de mindenkinek létre kell hoznia egy vákuumot, hogy kifejezze a tejet a mellből.  Ezenkívül a nyugalom lehetővé teszi a baba számára, hogy fenntartsa a szopás természetes ritmusát, és vákuumot hozzon létre a tej folyásához.
Ebből a hasonlóságból a szoptatás és a nyugalom között a baba könnyen visszatérhet az anya melléhez, és élvezheti a szoptatás előnyeit, és hosszabb ideig tarthatja vele a kapcsolatot.
- Nyugodt szívvel a baba továbbra is a természetes módon táplálkozik.  Az átmenet a mellkasról a nyugalomra és a nyugalomról a mellkasra könnyű és természetes.  Éppen ellenkezőleg, a hagyományos mellbimbó megváltoztatja a baba etetésének mechanizmusát, így megtanul egy új etetési módot.  Mivel ez általában kevesebb szívási erőfeszítést igényel, a baba „ könnyebbnek” találhatja magát, és idővel visszatérhet a mellekhez, és nagyobb szívási erőfeszítést igényel.
- Egyetlen forma és mérték jól megy minden szoptatáshoz.  A Calma áramlását, alakját és hosszát úgy tervezték, hogy megfeleljen a növekvő baba igényeinek.  A baba nyugodtan alkalmazkodhat a szoptatáshoz, változó igényeinek megfelelően.  Ezért ahelyett, hogy különböző formájú és méretű cumikat keresne, a Calma segítségével minden igényét kielégítheti egyetlen méretben.  Ne felejtse el kicserélni a Calma -t 3 havonta, hogy a legmagasabb higiéniai előírásokat biztosítsa a baba számára.
Nem lesz egy kicsit hosszú?
Bár a szilikon mellbimbó kicsit hosszúnak tűnik számodra, ne aggódj, ez a tökéletes hosszúság.  Mint tudod, a mellbimbó akár kétszer olyan hosszú, mint a baba szája.  A Calma olyan pontot ér el, mint a mellbimbó, amikor a baba szájában van.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-24 11:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése