2021. november 8., hétfő

Datolyabarna valódi marhabőr, klasszikus fazonú irattáska - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Datolyabarna valódi marhabőr, klasszikus fazonú irattáska
Nagyon jó minőségű vastag, erős, valódi marhabőrből készült, igényes kidolgozású irattáska. Szépsége a kellemes melegbarna színben, s a letisztult, klasszikus fazon egyszerűségében rejlik. Datolyabarna... meleg középbarna... vörösesbarna... narancsbarna... csokoládé narancszselével. A táskán levő fémkiegészítők antikolt réz színűek. Klasszikus, időtálló fazon. Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen, akár évtizedekig is szolgálhat. Azoknak ajánlom, akik szeretik az alternatív/hivatalos és klasszikus vonalat. Irodába, városi casual öltözékhez is.
Keveset használt, hibátlan darab. Csupán a vállpántja belső felén látszanak a használat apró, jelentéktelen "nyomai".
Jól pakolható, két részből álló tágas belső tere sok mindent elnyel. Az egyik felében egy kártya-, s két tolltartó hurok is kialakításra került. A két főrészt egy nagy méretű cipzáros rekesz választja szét. Kívül, a táska elején, a táskafedél alatt egy nagy méretű előzseb került kialakításra. Hátoldalán egy hasonló nagyságú cipzáros rekesz kapott helyet.
Kézben, vállon egyaránt hordható az állítható, leakasztható bőrpánt segítségével. A táskafedél egy dekoratív kapcsos zárszerkezettel záródik.
Szélessége:       24 cm.
Magassága:       28 cm.
Mélysége:         14 cm.
Fülhosszúság:   20 cm (rövid fül; a táska tetejétől mérve); 100 cm (hosszú pánt, fix).


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-09 03:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése