2022. július 28., csütörtök

Francois Lelord: Hector és a szerelem titkai; Hector utazása avagy a boldogság nyomában - Jelenlegi ára: 2 200 Ft


Oldalszám: 307 + 205  
Kiadó:  Athenaeum Kiadó
Fordító: Sulyok Borbála
Kötés típus: karton
A megrendelt könyv(ek) átadó ponton vehető(k) át, kiértesítés után vagy a "Fizetési és szállítási " sablonban részletezett feltételekkel juttatjuk el Önhöz
Boldogságregény „ Volt egyszer egy Hector nevű fiatal pszichiáter, aki nem volt igazán elégedett magával... ” Miért? Mert rájön, hogy nem tudja, mi is a boldogság, és ez nemcsak orvosként, hanem magánemberként is zavarja. Ezért – ahogy az a nagykönyvben meg van írva – világ körüli útra indul, maga mögött hagyva praxisát, barátnőjét, addigi életét. Ha nem is járja be a földgolyót, de néhány távoli országban meglátogatja legkülönfélébb barátait, akiken keresztül érdekes emberekkel ismerkedik meg, különleges tájakat és kultúrákat lát, újabb és újabb szempontokat találva a boldogságkutatáshoz.
A boldogság nyomában tett utazása után Hector, a híres ifjú pszichiáter újabb kalandok elébe néz. Lehetséges-e, hogy a szerelem titka nem más, mint bizonyos molekulák különös együttállása? Eltűnt a zseniális Cormoran professzor, a világ leghíresebb szerelem- specialistája, és magával vitte kutatásának legújabb eredményeit is! A feladat, hogy megtalálja, nem másra vár, mint Hectorra, aki maga is nap, mint nap találkozik a szerelem betegeivel a rendelőjében... Újabb vesszőfutása során Hector eljut egészen Kínáig, ahol az ő szíve is kis híján megszakad... Vajon kikerül-e ép bőrrel az üldözői karmai közül? Megtalálja-e Cormoran professzort, és a világraszóló felfedezését, ami megváltozathatja az emberiség jövőjét?

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2022-07-29 03:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése