2022. október 29., szombat

METZ Mecablitz 54 MZ-3 vaku + SCA 3202 M2 talp - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

A licit tárgya a képeken látható vaku és talp dobozában.
A vaku erősen használt, diffúzora sárgult, a sok közeli villanástól megégett, a kihajtható előtét középen repedt, megégett, a kijelzö alsó és felső széle mentén helyenként pontszerű "bevérzések".
Funkcionálisan működik, villan, de a fejből hiányzik a két összefogó csavar, valószínűleg sérült belül a műanyag menetes rész, ezért a fej alsó és felső két fele egymáshoz képest (szigszalag nélkül... ) mozog.
Vagy ezért vagy másért (kontakthiba? ) a zoom állításnál a fővillanó tükre néha idegbeteg módjára ide-oda szaladgál, míg végül beáll.
A talp egy OLYMPUS C-5050Z géppel volt anno használva, a vakusínbe csúszó talpperemek töröttek, mozognak, a vaku nem áll stabilan a gép tetején, ezért kontakthibás a kapcsolat.
A talp SLAVE funkciójával a vaku másodvillanóként volt használva.
A termékre magánszemélyként semmilyen garanciát nem vállalok, ennek tudatában licitáljon!
 
 
 
Postázás kizárólag előre utalást követően, a vevő kockázatára és költségére, MPL Vaterafutárral.
 
 
 
Személyes átvétel kizárólag az M3 metró Ecseri úti megállója KÖZELÉBEN.
Csere és utánvét kizárt.
 
Van itt még pár dolog, hogy sikeresen záródjon a tranzakciónk...
 
MIELŐTT LICITÁL, gondolja át, hogy szüksége van-e a termékre, illetve, hogy lesz-e majd pénze rá, hogy határidőre kifizesse az árát, mert LICITET NEM TÖRLÖK!
 
AZ AUKCIÓ VÉGE UTÁN EGY HETET VÁROK A FIZETÉSRE, UTÁNA AUTOMATIKUSAN ÉRTÉKELEK! Ha nem fizetett, akkor sajnos csak NEGATÍV értékelést tudok adni...
 
Mielőtt jelentkezne a termékért, várja meg és OLVASSA EL az általam írt és a VATERA által automatikusan kiküldött VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, benne a számlaszámmal és más hasznos információkkal.  
 
Ha mindenképpen személyesen szeretné átvenni a terméket, de fogalma sincs róla, hogy mikor fog felém járni, akkor utalja át a pénzt, aztán majd jön legközelebb, ha ismét űrhajót indítanak a Földre...
 
 
 
 
 
 
 
SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNOK!
 

Jelenlegi ára: 8 999 Ft
Az aukció vége: 2022-10-30 02:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése