2018. október 20., szombat

Kompressziós térdzokni férfi utazóknak, Medi Travel Men, 140 denes, 18-21 Hgmm, fekete, L - Jelenlegi ára: 8 890 Ft

leginkább utazáshoz, püffedésre, bordázott, klinikailag bizonyított, bordázott kialakítás
Sokan használnak ún. utazó harisnyát 2-3 vagy akár több órás autó, busz, vonat vagy repülőút alkalmával a hosszú ülés miatt esetlegesen fellépő trombózis elkerülése érdekében. Hosszú út során az evés ill. a mozgáshiány következtében a gyomor és a belek nyomást gyakorolnak a véredényekre a lágyék hajlatban, és gyengítik a normál vérkeringést. A repülőgépek utasterében a légnyomás a kb. 2000 méteres tengerszint feletti magasságban mért légnyomással egyenlő. Ehhez a légnyomáshoz az emberek többsége nincs hozzászokva. Ez kisebb nyomást gyakorol a szervezetre, amelynek egyik hatása a láb feszítő érzése, feldagadása lehet. A repülőgépek fedélzetén a levegő jóval szárazabb. melynek következtében az utasok sok nedvességet veszítenek a légzőszerveken és a bőrön át. Ráadásul az oxigéntartalom is alacsonyabb, ezért a vér besűrűsödik, mely trombózis (vérrög) kialakulásához is vezethet, amely a legrosszabb esetben tüdőembóliát és halált okozhat.
Az utazáson kívül enyhe krónikus vénás elégtelenség, visszér és püffedés esetén, inkább ülő munkát végző embereknek is ajánlott.
A Medi kompressziós harisnyái gyártásához a medi Clima Comfort anyagot használja, mely nagyfokú kényelmet biztosít viselőjének. Az anyag a bőrön keletkezett nedvességet azonnal a harisnya külső felszínére vezeti, amely elpárolog. Az innovatív anyagrostok biztosítják a kellemes klímát a bőr számára, ezért mindennapos viseletre ajánlott egész éven át.  A mindig friss érzésért a Clima Fresh technológia felel. Arról meg ne is beszéljünk, hogy környezetbarát, azaz öko-tex termék, amely a legmagasabb minőségű anyaghasználaton alapuló kellemes és lágy érzést is garantálja Önnek.
A Medi Travel Men férfi utazóknak készített kiemelkedően magas minőségű, csúszásmentes utazó térdzoknija - ami kifejezetten prémium minőségű, zokni hatású - hatékony és közepesen erős kompressziós hatást gyakorol, könnyebb, különösen puha és megelőző funkcióra alkalmazható, bordázott kialakítású.  A Medi Travel Men kifejezetten divatos utazózokni elegánsan kidolgozott, formára kötött, megerősített anatómiai sarokrésszel és kényelmes lábujjrésszel rendelkezik, antibakteriális hatású és antisztatikus anyagok felhasználásával készül. Összetétel: 10% elasztán és 90% polyamid.
Méretválasztás bokaméret szerint.
A termék fenntarthatósági előnyei:
Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Jelenlegi ára: 8 890 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése