2019. július 21., vasárnap

Gigaset SL400H hiányos telefon - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Eladó Gigaset SL400H hiányos telefon.  A készülék logisztikai raktárról származik, jelen állapotában működésképtelen! Előéletéről nem tudunk semmit! Akkuja, hátlapja, semmiféle tartozéka nincs meg így tesztelni sem tudtuk, ennek tudatában licitálj! Kizárólag egyben eladó, alkatrészt nem bontunk!
Élvezze a legmodernebb dizájnú, érintőképernyős telefont az intuitív funkciókkal A Gigaset SL400H az első otthoni telefonunk, egy intuitív, 3, 2"-os, nagy méretű kijelzővel. Az elegáns, prémium minőségű, fémvázú kézibeszélővel és töltővel, valamint a fejlett technológiával egyaránt gyönyörű és rendkívül funkcionális is a készülék. Az ön következő otthoni telefonja nem csak a legmodernebb, de a legkönnyebben kezelhető készülék is, amit eddig bármikor is használt.  
A forma és a funkció tökéletes összhangja A Gigaset SL400H felhasználóbarát, 3. 2-os  képernyőjével élmény telefonálni. Az olvasás  és a készülékben való navigáció rendkívüli módon egyszerű válik, míg az eredeti fémvázú kézibeszélőt és a töltőt egyaránt szép nézni és kézben tartani is.  
Garantált a könnyű használat Az intuitív használatot három alapképernyő biztosítja – hívás központ, üzenet központ és személyre szabott információs központ –, mellyel gyorsan hozzáférhet a széles körű telefonállási funkciókhoz. A híváslisták, a fényképes hívófél azonosítás 1 és a görgethető telefonkönyv az 500 vCard férőhellyel azt jelenti, hogy ön pillanatok alatt tárcsázhatja az ismerőseit.  
Az ön összes adata, mindenütt Maradjon naprakész az összes eszközén és szinkronizálja az adatait - például az Outlook kapcsolatait - Bluethooth® -on vagy mini-USB-n keresztül. Ugyanezt a technológiát használhatja fényképek vagy zenék csengőhangnak való letöltéséhez, de a Bluethooth® -szal vezeték nélküli fejhallgatóit is használhat.  
Beszéljen napokon át A hosszú, akár 14 órás beszélgetési és 200 órás készenléti idővel ön töltés nélkül három napon át folyamatosan beszélhet és válaszolhat a hívásokra.   
Az ön megfelelő asszisztense A Gigaset SL400H naptár és ébresztőóra funkciójának segítségével többet soha nem fog egyetlen találkozóról sem lemaradni vagy ismét későn felébredni. Míg a szoba-figyelő funkció segítségével értesülni fog arról, ha az előre beállított zajszint hallható egy másik szobában, így a telefon egy megfelelő bébiőrként is használható.
Hordozható telefon
Igen
Kijelző
Van
Telefonkönyv
Van
Hívófél-azonosítás
Van
Ébresztés funkció
Van
Dátum és idő megjelenítés
Van


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2019-07-31 05:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése