2021. augusztus 2., hétfő

FÉLÁRON!!! Sebo Automatic X4 állóporszívó álló porszívó - Jelenlegi ára: 54 500 Ft


A licit tárgya: Sebo álló porszívó
Made in Germany!!! nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! új ára 299. 99 Euro volt!!! Itt a linkje: KATT IDE!
Itt az utód linkje: KATT IDE!
Édesapám hagyatékából maradt, neki vásároltuk egyszer karácsonyra. Nem sokat használta, kifogástalan állapotban van. Működéséről itt egy rövid videó: KATT IDE!
Profi álló porszívó akár háztartási, akár ipari célokra. Pillanat alatt, minden szerszám nélkül apró részeire szedhető (7. kép), kis helyen tárolható.
Legfőképpen allergiásoknak, háziállat tulajdonosoknak ajánlott. Szintúgy kórházakba az S-osztályú filterrendszere miatt. Ez több lépcsős, nagy hatékonyságú szűrést biztosít. Kiszűri a legapróbb, néhány mikronos lebegő szennyeződéseket is, mégpedig úgy, hogy az elektrosztatikus tulajdonságú szűrő magához vonzza a részecskéket. Hideg és meleg burkolatokhoz egyaránt.
Száraz szőnyegtisztításhoz is!!! Itt a technológia: A szőnyegtisztító port megfelelő mennyiségben kiszórjuk a felületre és belekeféljük. 20 perc elteltével a készülékkel kiszívjuk, kikeféljük a szőnyegből. Gyors és hatékony eljárás akár hatalmas felületeken is.
Részletes leírás:
A kiváló Sebo Automatic X4 bizonyíték arra, hogy egy erős porszívónak nem kell feltétlenül nagynak is lennie. Mérete ellenére is kitűnik tisztítási teljesítményével, nagyméretű porzsákjával könnyedén felveszi a versenyt a nagyobb, húzható berendezésekkel.
Kiemelkedő teljesítményét a hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető szárazporszívó-fejnek köszönheti. Kiváló irányíthatóság jellemzi, könnyű a bútorok alatt is takarítani vele. Ezt a fejet kifejezetten ehhez a porszívóhoz tervezték, alacsony a fogyasztása, és masszív kialakításának és egyedülálló geometriájának köszönhetően maximális teljesítményt nyújt minden kemény padlón és szőnyegen.
A porszívócső a házból kiemelhető (5. kép), ekkor a fej keféje megáll, és minden nehezen hozzáférhető helyen (mint egy hagyományos porszívó esetén) könnyedén dolgozhatunk vele.
A fejben forgó kefe sokkal hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé a hagyományos porszívókhoz képest. Magassága a felülethez automatikusan igazodik, ha elkopott cserélhető.
Tulajdonságok:
A porzsák telítődésekor nem csökken a szívóerő
Gyorsan kibontható kábel
Kézi porszívóvá alakítható
Kivehető gégecső
Önmagában megáll
S-Class kórházi szintű filterrendszer
Zárófedél a pormentes porzsákcseréhez
Porzsáktelítettség kijelző
Porzsák automatikus igazítása
Túlmelegedés elleni védelem
Parkolóállás
Energiatakarékos készülék
Allergiások és háziállat tartók számára ajánlott
Háromlépcsős szűrőrendszer
Kompakt szállíthatóság
Levehető padlófej
A kábel a berendezés hátulján kompakt módon tárolható, és az akasztó elfordításával könnyen kioldható újra.
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1. 300 W
Hangerőszint (Zajszint dB(A)) 77
Feszültség (V) 220 - 240
Frekvencia (Hz) 50 - 60
Kábelhossz (m) 7, 5
Hatósugár (m) 8, 5
Súly tartozékok nélkül (kg) 3, 2
Méretek (hosszúság × szélesség × magasság) (mm) 182 x 261 x 621
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: elektromos kerékpár, Jacques Lemans golf karóra, Zoomion 76/900 Newton rendszerű tükrös csillagászati távcső, antik görög ortodox ikon, Vincent Van Gogh: Éjjeli kávézó falikép, Atera tetőtartó Audi A6 Avant-ra, L-es és M-es méretű autó védő takaró ponyva, Miele szárítógép, elektromos hűtő- fűtőtáska, elektromos ágymelegítő paplan, Tens elektromos fájdalomcsillapító stimulátor, vízadagoló automata, Hydrosana méregtelenítő lábfürdő, golflabda, 3 db-os operett és 170 db-os Mozart összes CD gyűjtemény, réz falikar lámpa, mágnesek, 2 db Bourdon 100 bar-os nyomásmérő, egy új Mcculloch MSB 121E hómaró, egy Bosch 1. 200 W-os kézi körfűrész, egy asztali kézi gérvágó fűrész, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!  
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 54 500 Ft
Az aukció vége: 2021-08-03 00:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése